18 Mart 2014 Salı

2.RAF "DEX YAYINLARI"

-Bu raftaki çoğu seriyi okuyup yorumladığımı düşünüyorum.En beğendiğim seriden başlayalım.
LUX Serisinden Jennifer L. Armentrout imzalı dört ve  kitap. Serideki ana karakterler uzaylı. İlk kitabı Alacakaranlık benzeri olsa da sonraki kitaplarda çok eğlenceli ve sürükleyici bir hikaye sizi bekliyor.




-Diğer bir seri melez sözleşmeleri serisi. Yine  Jennifer L. Armentrout imzalı bir seri. Bu kez kahramanlarımız Hematoi ırkı .Yani; tanrılarla yaratıkların soyu. Safkanlar,melezler ve tanrılardan oluşan savaş,aşk ve macera üçgeni. Severek okuduğum bir  seri daha.




                                                                                                                             

-Diğer serim Maria V.Snyder imzalı. Zehir ustası ,Büyü Ustası ve Ateş Ustası adında üç kitap. Yelena idam edilmek üzereyken zehir ustasına dönüşür ve hikaye bundan sonra başlar. Blogda hepsini yorumladım.



  -Diğer bir seri ,sanırım devamı gelecek olan ELİT ve BENİ SEÇ 'den oluşuyor. Benim fazla sevmediğim ama çabuk okuduğum kitaplar. Bir adam ve onunla evlenmek için seçilmeyi bekleyen kızların hikayesi.


                                                                                                                                                                             
bundan sonrasını sadece raf raf fotoğraflayacağım,içlerinden okuduklarımı yorumlarım. O kadar çok ki hepsini bir günde veremeyeceğim.Seriler bittiğinden kitap kitap yorumlamak gerekecek..                                                                                                                                                                       

                                          

1 yorum: